Profil

Jim’s Sadelmageri

Jim’s sadelmageri drives af James Hughes, i daglig tale Jim, der er højtuddannet sadelmager med mere end 25 års erfaring i sadelmagerbranchen. Jims arbejde lever således op til de højeste standarder inden for salg og tilpasning af sadler.

Han er kendt blandt ryttere og professionelle hestefolk for sin høje etik og ærlighed i sadelmagerfaget. Den rigtige løsning for dig og din hest er altid det højeste mål.

Jim’s Sadelmageri har agentur på Park Hall i Skandinavien. Derudover sælges sadler fra hhv. Amerigo og Black Country Saddles. Jim tilbyder alle former for support herunder opmåling, tilpasning, omstopning og reparationer.

Uddannelse og certificering

Jim er i dag kvalificeret sig som City and Guilds level three Saddle Maker (højest mulige kvalifikation).

Jim startede i mesterlære hos den tyske sadelmager Heinz Lusterman i 1985. Mesterlæren blev efterfulgt af uddannelse på Cordwainers College i London, hvor han specialiserede sig i sadelmageri og bestod den ærefulde Company of Loriners eksamen.

Siden da har Jim arbejdet i mindre sadlemagerforretninger i både England og Danmark. Han har sideløbende opdateret sin viden og uddannelse gennem forskellige saddelmagerkurser og seminarer.